lauantai 24. huhtikuuta 2010

Oma rakas pöytäkoneeni!

Ah mikä tunne on avata tän koneen kuvatiedostot kun siellä on vaikka mitä ja ne on JÄRJESTETTY ! *mulkoilee viattoman näköistä läppäriään helsingissä kaukokatseella*.

Nyt voin päivitellä tänne vähä noit kuvii mitä piirtelin ennen helsinkiin lähtöä joita en koskaan saanut julkaistua. laiska minä.



Tämän kuvan piirsin jo aikapäiviä sitten. sen voi löytää myös deviantART tunnukseltani
Tosiaan. viimeaikoina tullut taas lueskeltua rebornia eteenpäin (joka joskus viimevuonna tökkäsi lukuun 60 ;_;) ja olen nyt päässyt lukuun 202 jos oikein muistan.
Piirretty Open Canvasilla. todettakoon että köh harjoittelu saa jatkua köh.



En ole koskaan pahemmin piirtänyt siilejä vaikka oma rakkaani pyörii vieressä joka ilta. Jotenkin piikikäs pieneläin on aina vaikuttanut kamalan vaikealta piirtää. Oli siis jo aikakin kokeilla :D Samalla leikin hieman photoshopin kanssa ja kokeilin kaikkea erilaista. Tosin en usko sen näkymistä tässä.



Joku ystävänpäivä artti jonka piirsin vaikka uhosin nukkuvani koko päivän ja haistattavani paskat jokaiselle joka sitä minulle toivottaa. Haha juuu anatomiaa voisin ehkä harjoitella. :'D



Wannabe Tiana (Princess and the frog) fan artti. Kerronko kaikki kohdat mistä en kuvassa pidä HNGGGGG. Linetys harjoittelua oli tämä kuva suurimmaksi osaksi. Ehkä vielä jonain päivänä opin sen taidon tai sitten en . se jää nähtäväksi.

Tähän loppuun voisin laitella vielä kuvia joita en jaksa sen enempää selitellä, mutta kun ne ovat toimettomina vain olleet piirrustuskansiossani niin sallittakoon heille päivänvalo. Klikkaamalla saatte suuremmiksi ; )






Nyt pitäisi sitten alkaa suunnittelemaan/toteuttamaan pääsykokeen ennakkotehtävää joten random piirtelyt jää hetkeksi vähemmälle. 8> wish me luck .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti